Szárítók

Szárítók
Veliki perforirani pufer

Nagy, perforált puffer rész

A puffer rész nagy és perforált, így a vízelvonás már a szárító zónába lépés előtt megkezdődik.

Ručno aktiviranje

Manuális működés

A szárító kézi és autómata üzemmódban üzemeltethető. Autómata üzemmódban az autómata nedvesség szabályozó határozza meg a kiadagoló csigák szebességét, és biztosítja a kijövő termény nedvesség tartalmának egyenletességét.

 Touchscreen

Érintőképernyős működtetés

Az érintőképernyős nedvességszabályozó program gyűjti, analizálja és tárolja az adatokat és igény esetén továbbítja okostelefonra és távoli számítógépre.

 Dozator

Cellás adagoló és a kitároló csiga

Az alumíniumból készült cellás adagoló kíméletesen engedi le a hűtőtérből a leszárított terményt a kitároló csigába, amely a szárító berendezés alján tejes hosszúságban megtalálható.

 Perforirani lim

A perforált lemez

Különleges lemezillesztési és szerelési konstrukciónak köszönhetően a külső perforált lemez és a vázszerkezet tökéletes szigetelést biztosít.

 Sitem za gas

Gázellátó rendszer

A mérőórákkal, nyomásszabályozókkal, mágnes-szelepekkel és biztonsági lefúvó szelepekkel felszerelt, tökéletesen biztonságos gázellátó rendszer adagolja a szükséges gázt az égőfejnek a kívánt szárítási hőmérséklet eléréséhez.

 Gorionik

Gázégőfej

ENERGIATAKARÉKOS GÁZÉGŐ: Tökéletesen lehet szabályozni a szárítási hőmérsékletet a minimum és a maximum értékek között, minimális energiafogyasztás mellett.

 Ventilator

Ventillátor

Az állítható lapátszögű axiál ventilátornak köszönhetően szabályozható a ventilátor által szállított levegő mennyisége. Ez lehetővé tesz egy csendesebb kíméletesebb szárítási üzemmódot.